Annons

Björk - egenskaper keltiskt horoskop

Personer som är födda i björkens tecken är mycket positiva och inte ens en ogästvänlig omgivning kan förändra detta. Björkpersoner kan växa överallt och sprida ljus till sin omgivning. Deras positiva grundinställning kan inte ens rubbas av ödets nycker. Detta kan möjligtvis reta upp surmulna personer eftersom de inte kan hantera så mycket ljus och positiv energi. Björkpersoner måste lära sig leva med det.

Björkpersoner är inte rädda för komplicerade och svåra arbeten. De utför dem och hittar alltid en praktisk lösning i svåra situationer. De älskar ljuset och lider inte av falsk blygsamhet. De är helt naturliga, disciplinerade och deras medfödda charm gör dem till ett trevligt sällskap.

Björkpersoner har svårt för överväldigande känslor. Känslor som de inte kan kontrollera är ett mysterium för dem. Om dessa personer inte känner sig förstådda av sin omgivning kan de reagera med melankoli. Om deras kunskap inte efterfrågas eller bekräftas kan den normalt soliga personligheten förvandlas till en synisk besserwisser.

Björkpersoner är familjepersoner och är alltid trogna. Med sitt starka beroende av andra inser de ibland inte när ett förhållande är över och tenderar att klänga sig fast i evighet. De måste ledas försiktigt mot kokande och vilda känslor. De föredrar trohet, pålitlighet och djup tillit.

Datum:

  • 24/06

Mer om Björk

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons