Annons

Bok - egenskaper keltiskt horoskop

Personer födda i bokens tecken sprudlar av energi, självförtroende och är ganska konservativa. Från födseln är de begåvade med en naturlig förmåga att dominera. De accepterar folk med samma styrka men har svårt för känsliga individer. Bokpersoner tar mycket plats, tar inte hänsyn till svagare personer eftersom de helt enkelt inte märker dem. Deras starka sinne för traditioner och för det konservativa gör att de har svårt att hantera förändring.

Bokpersoner är verkliga ledare och är inte rädda för att ha en ledande position. Som ledare agerar de för allas välbefinnande och står för nobla mål som de alltid kan uppnå och driva igenom. Till och med under de svåraste förhållanden kan de skapa en solid grund och ta sig an sina uppgifter med beslutsamhet och självförtronde.

Bokpersoner är tydliga och ledda av sitt intellekt. Känslor som de inte kan kontrollera är ett mysterium för dem och de känner att de inte kan hantera sådant. Med deras distinkta känsla för tradition och rädsla för förändring löper de risken att bli envisa och inte ta hänsyn till andras åsikter.

Bokpersoner är tillgivna och trogna när det gäller kärlek. De beundrar djupa känslor och uthållighet. I sina förhållanden vill de bli förstådda utan många ord. I kärlek upptäcker de sitt hjärta som de annars alltid förnekar. Deras partner får inte ha några problem med bokpersonens naturliga dominans, annars kan han/hon lätt känna sig åsidosatt.

Datum:

  • 22/12

Mer om Bok

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Vi minns

Annons