Annons

Ask - egenskaper keltiskt horoskop

Frihet och oberoende i kropp, sinne och själ. Detta är vad personerna födda i askens tecken längtar efter. De letar efter samma kvaliteter hos andra. De är orubbligt lugna men de letar samtidigt efter förändring och utmaningar. Om askpersoner begränsas eller saknar utmaningar tenderar de att klaga och kritisera. De är ideala ledare och inte särskilt undergivna.

Askpersoner är sanna upptäckare. De gillar att vara i ett ständigt progressivt tillstånd. De har mycket fantasi och uppskattar även de obetydliga sakerna i livet eftersom det enligt dem alltid finns något nytt att upptäcka. Deras beteende är alltid väldigt tolerant. De avskyr orättvisor och ger andra mycket utrymme. De upptäcker världen via sitt intellekt.

Askperoners svaghet syns tydligt så fort du försöker förtrycka deras frihetsvilja. Då förvandlas de till vilda kämpar. Deras obegränsade energi och kunskapsstörst skulle okontrollerat söka efter ett sätt att få utlopp om det stötte på hinder. Detta skulle kunna tolkas som agression och onaturlig ytlighet.

Askpersoner behöver en partner som är på samma nivå som de själva. Askpersonen letar efter utbyte med sina konstanta upptäckter och kan inte acceptera begränsande förbindelser. Deras energi behöver stöd och inte hinder. Den som planerar att tillbringa ett spännande liv med en askperson måste följa ovanstående regler.

Datum:

  • 25/05 - 03/06
  • 22/11 - 01/12

Mer om Ask

Sök keltiska horoskop och datum

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Annons

Stjärnteckenmatch


Ange stjärntecken på den du gillar och ditt eget stjärntecken. Klicka sedan på "Visa resultat".

Drömmer du om att resa bort?

Det är mysigare när man är två!

Annons