Annons

Drömtydning sökresultat 'svart fj??ril':

Drömord

AFRIKA / AFRIKAN (AFRICA/AFRICAN) (Tony Crisp)

Drömmer du om en svart afrikansk kan representera ditt spontana och naturliga känslor och reaktioner på livet. Om du har starka idéer i samband med Afrika och afrikaner, då din dröm skulle vara att använda bilden för att skildra dessa. Alltså afrikanska i din dröm kan representera känslor rasfördomar. Se: Aboriginal, Abroad.

Drömtydning "AFRIKA / AFRIKAN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SVART (BLACK) (Tony Crisp)

Det okända, vad du är omedveten om, känslor av det onda är närvarande, död, brist på kunskap eller förmåga att se eller förstå. Eftersom vi inte kan se i mörker, svart vanligen avser verksamhet i och omkring oss, att vi inte är medvetna om. Men svart som jorden är rik på möjligheter, och har i allt delar av tillväxten. See: Colours. Svart person: Betydelsen beror på vilken hudfärg du har. Om du är vit betyder det ofta din mest ärliga känslor, själv du om du inte lägger på din sociala fronten. Det kan också skildra din instinktiva drifter.

Drömtydning "SVART" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

SKORSTEN (CHIMNEY) (Tony Crisp)

Kvinnliga könsorganen. Kanalen för din energi, eller libido. Det kan också hänvisa till rökning, förlossningskanalen, eller vara ett tecken på inre värme. Rapningar svart rök: Den bistra mekaniserade sidan av vår kultur inriktad på produktion istället för mänskligheten.

Drömtydning "SKORSTEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

ELFENBEN (IVORY) (Tony Crisp)

Något värdefullt eller vacker, som en insikt eller personlig kvalitet, som har vuxit fram ur att trycka och trycka av livserfarenhet. Svart elfenben är omedvetna aspekter av själ eller personlighet.

Drömtydning "ELFENBEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NEGRO (NEGRO) (Tony Crisp)

Beror på vilken ras man tillhör till. En vit man drömmer skiljer sig en svart man. Se: aboriginerna.

Drömtydning "NEGRO" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

PAPPER (PAPER) (Tony Crisp)

Möjligheter, kommunikation, idéer, egna uttryck. Om skriven på, Förbindelser med det förflutna, med andra människor "s idéer och vill, om skriftliga uttalanden. Memories. Papper kan också föreslå något värdelöst. Ibland ordet" papper "används när man hänvisar till ett projekt eller en uppsats, så kan koppling till college, prov eller arbete. Papper kan användas som en container, så kunde föreslå innehåll, något du har klarats av inom dig. Specialpapper t.ex. jul omslagspapper, eller papper med en svart kant, uppenbarligen ansluter med speciella evenemang det används för. See: Newspaper.

Drömtydning "PAPPER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons