Annons

Drömtydning sökresultat 'n':

Drömord

NÖJESFÄLT / ARKAD (AMUSEMENTPARKORARCADE) (Tony Crisp)

Din dröm är anger något om att vara barnslig och spelar på livet, eskapism. Det kan vara någon sorts tester dig att definiera din självbild. Se fairground. Rädsla följer: Du har en känsla av genomsyrar faror bakom ytan intryck av händelser. Kanske finns det en rädsla för det okända framväxande även i vad som verkar vara njutbar. Om det roar dig: Att njuta av den varierande erfarenheter uppfylls för närvarande.

Drömtydning "NÖJESFÄLT / ARKAD" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NARKOS (ANAESTHETIC) (Tony Crisp)

En attityd eller erfarenhet som gör att du omedveten om vad som pågår. Något är dödande dina känslor och känslighet. Eftersom anestesi sätter dig att sova, länkar denna dröm bilden ibland med en upplevelse av döden, eller mötet med en större medvetenhet än vad som erbjuds av dina sinnen.

Drömtydning "NARKOS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NUNNEKLOSTER (CONVENT) (Tony Crisp)

Detta skulle kunna tyda på introspektion, eller ett visst mått av pensionering eller tillbakadragande från externa verksamhet. Det är viktigt att se om sådant återkallande uppstår ångest eller beslutsamhet. Klostret kan naturligtvis gälla dina tidigare erfarenheter och känslor i samband med det, eller din religion. See: Church.

Drömtydning "NUNNEKLOSTER" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NUVARANDE (CURRENT) (Tony Crisp)

Den yttre flödet av omständigheter eller händelser som de handlar på oss och påverka eller dra oss tillsammans. Det inre trycket av begär, riktning mot det inre livet, eller påverkan av inre tendenser.

Drömtydning "NUVARANDE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NERE (DOWN) (Tony Crisp)

Ner, i den mening som ligger på golvet, eller på huk, tyder flera saker beroende på sammanhanget. Det kan vara känsla utan ström eller en förlust av makt. Den kan föreslå släppa aktivitet, vila, blir passiv och öppna för inre känslor och intuitioner. Naturligtvis kan visa vila, återhämtning, ett mellanspel med verksamheten. Se: Descent.

Drömtydning "NERE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

NÖJESPLATS (FAIRGROUND) (Tony Crisp)

Vad händer med dig på nöjesfältet ofta visar dina känslor om den enorma variationen av olikheter och aktiviteter som du ser i det mänskliga samhället. Den skildrar därför skalan av mänskliga öde - rika till fattiga, dvärgar till jättar, de "gungor och karuseller" i livet. See: Carnival; Market.

Drömtydning "NÖJESPLATS" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NÄVE (FIST) (Tony Crisp)

Graspingness, egoism, ilska, arrogans, aggressivitet. spänning.

Drömtydning "NÄVE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NYCKEL (KEY) (Tony Crisp)

Idé eller sinnestillstånd som öppnar upp ytterligare ersättning eller upplevelser. Också en symbol för manligt kön orgel.

Drömtydning "NYCKEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NAGEL (NAIL) (Tony Crisp)

Bindande kraft, styrka att hålla ihop, som en gemensam tro binder samman människor med motsatt temperament. En spik kan också representera, som i Kristus som spikades upp på korset, den smärtsamma länkar som binder oss till vår kropp, vår jordiska erfarenhet, vår smärta och prövningar.

Drömtydning "NAGEL" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

NAKEN (NAKED) (Tony Crisp)

Avslöja vad vi brukar försöka dölja, i vägen för känslor, tankar och reaktioner. Vi kan dölja ogillar med ett leende. Om vi inte är glada över att träffa någon, kan vi dölja våra känslor med artig beteende, skakar hand, men ett barn kommer vanligtvis vägrar att prata med, skaka hand eller umgås med, någon som de ogillar. Sina verkliga känslor är därför naken visa. Att vara naken i en dröm kan alltså uttrycka antingen en rädsla eller en önskan om att människor ska känna igen sina verkliga känslor, rädsla för att avslöjas eller uppenbaras, eller upptäckt av ditt verkliga jag. Några nakna drömmar visa extrem egen medvetenhet om andra människor ser dig. I andra fall har drömmaren vara på visning, gillar människor, eller läkare, att titta på dem. Därför är klädde kan antingen vara oro avslöjas, eller nöje i att låta någon annan se hur attraktiva och kanske önskvärt att du är. Sexuella känslor är ofta en del av dessa drömmar. See: Clothes.

Drömtydning "NAKEN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons