Annons

Drömtydning sökresultat 'k':

Drömord

KÄLLARE (BASEMENT) (Tony Crisp)

Denna del av huset används ofta i drömmar, och utgör dolda motiv, medvetslös, okända känslor, minnen eller tidigare erfarenheter, din biologiska förbi, och den plats där dina medvetandet kontakter dolda krafter, universell visdom, och även andra sinnen. Ibland betyder bas gärningar, låg moral, underliggande ogillar. Det är från källaren, under eller inom, att libido eller livskraft uppstår. Rädsla och skräck kommer ibland från nedervåningen. Detta beror på att det är den plats vi dölja våra gamla minnen och ont - i det omedvetna. Men det har också förståelse för din helheten. En orm i källaren eller grotta: Vår psykobiologiska drive; energi bakom vår tillväxt och motivation som inkluderar sexlust. Ofta upplevs som vår känslomässiga eller känsla enhet eller livslust. Detta förenar oss med medvetenhet om vår utveckling som människa. Se Snake. Dålig lukt: Negativa känslor som kan orsaka depression eller sjukdom. See: House.

Drömtydning "KÄLLARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLOCKA (BELL) (Tony Crisp)

Fråga dig själv vad du håller på att varnas för, eller berättade att vara medveten om.

Drömtydning "KLOCKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KIKARE (BINOCULARS) (Tony Crisp)

Se något eller någon tydligare, förmågan att bända in i någon annans "liv, tar in dem miljö och möjligheter.

Drömtydning "KIKARE" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KEX (BISCUIT) (Tony Crisp)

Pleasure, kanske i samband med barndomen. Om du gör kex, kan det föreslå att ta hand om dina egna behov, eller andra människor. Se: Cookie.

Drömtydning "KEX" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KOLTRAST (BLACKBIRD) (Tony Crisp)

Något, kanske intuition, som härrör från det omedvetna. Dåliga nyheter. Ibland betraktas som budbärare av de döda. See: Birds.

Drömtydning "KOLTRAST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

KROPP (BODY) (Tony Crisp)

Eftersom kroppen så kraftigt visar en bild som du har på dig själv, alla förändringar, störningar eller kollaps kroppsuppfattning i dina drömmar tyder på liknande effekter i din personlighet och hur du känner dig själv. Varje del av kroppen du drömmer om har två möjliga föreningar. Den ena är en länk till själva organ eller en del, och den andra är dess psykologiska innebörd. Oftast är det hänvisar till psyke snarare än kroppen. Så till exempel ditt könsorgan spegla alla djupa känslor eller osäkerhet du länkar med den del av dig. Benen med allt som deltar i "stå upp". Villkoret du ser din kropp på ofta står för vad du är rädd eller känner dig själv, kanske omedvetet. Till exempel kan du vara rädd för sjukdom, så drömmen om en sjuk kropp. I korthet kan din kropp, eller en annan person "kropp, utgör 1. Existens. Fysiska existens. Processen med livet som det handlar i och genom hela kroppen system, vilket kan ses i förfall och åldrande. Potential ur som din tillväxten sker. 2. En del av din personlighet, dina erfarenheter eller minnen. 3. Ett organ av det motsatta könet beskriver din icke-dominanta sidan, de delar av dig själv som finns men inte ges samma uttryck. 4 . Din kropp är ett uttryck för din totala historia, inte bara för ditt eget liv, utan också otaliga generationer och olika historia och utveckling som det är den senaste BERG. 5. kroppen i en dröm kan vara en grafisk illustration av dina dolda känslor och bekymmer, dina smärtor och starka sidor. 7. drömmer om ett organ som har dödats eller begravts vanligen hänvisar till händelser i ditt eget förflutna, särskilt djupt känt känslor eller kamper. See: Arm, Leg, Head; Adbomen; fötter.

Drömtydning "KROPP" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KOKA (BOIL) (Tony Crisp)

See: Abscess.

Drömtydning "KOKA" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KLAR (BRIGHT) (Tony Crisp)

See: Glowing; Light.

Drömtydning "KLAR" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KVAST (BROOM) (Tony Crisp)

Rengöring, rensa bort onödiga eller skadliga tankar och känslor. Ginst kan också representera penis.

Drömtydning "KVAST" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

KRÖN / KANT / ÖGONBRYN (BROW) (Tony Crisp)

Intellektuella kapacitet, tankar och mentala inställning till livet. Ett gem eller öga i pannan symboliserar inblick i livet och människorna på ett intuitivt och ovanliga karaktär. I många myter, är den inre karaktär sägs vara märkta på pannan, som med Kain, märkt för mord på Abel.

Drömtydning "KRÖN / KANT / ÖGONBRYN" är direktöversatt med Google Translate, se orginaltest här

Annons

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu

Tipsa en vän om dagenshoroskop.nu och skicka dagens horoskop. Skriv in din väns e-mail och ditt namn, här har du möjlighet att välja din väns stjärntecken i listmenyn. Avsluta med att klicka på knappen Skicka.

Det är mysigare när man är två!

Drömmer du om att resa bort?

Annons